GEBOORTEKAARTJES

Een geboortekaartje bij madam Sam kan in verschillende formules: je kan o.a. een kaartje kiezen uit de collectie, eentje op maat laten maken of gewoon eentje laten drukken. Hieronder lees je wat elke formule juist inhoudt. Maar is er iets niet duidelijk of heb je nog extra vraagjes, aarzel dan niet om mij te contacteren. 

MOGELIJKE FORMULES 

Een kaartje uit de collectie

Een kaartje op basis van een moodboard

Heb je tussen de geboortekaartjes op de site jouw favoriete kaartje zien staan? Stuur me op de contactpagina dan een berichtje met de naam die je ziet op het geboortekaartje en de verwachte geboortedatum van je kindje. Vervolgens stuur ik je een invuldocumentje door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals proefdruk, stickers, enveloppen,  doopsuiker-labels, ...) kan invullen. Na ontvangst, maak ik je geboortekaartje alvast digitaal op.

Zou je graag een geboortekaartje laten maken op basis van een door jouw samengesteld moodboard. Volledig jouw stijl en 'goesting'! 
Stuur me dan op de contactpagina een mailtje met je verzoekje en de verwachte geboorte-datum. Ik stuur je vervolgens een invul-document door waarop je al je gegevens, 
de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuikerlabels,...) kan invullen. 

Vervolgens maak ik een Pinterest moodboard aan met verschillende secties (stijl, kleuren, lettertypes,...) waarop je naar hartelust kan pinnen. Wanneer je klaar bent, bellen we even om alle pins te overlopen en ga ik aan de slag! 

Je hebt 1 beperkte aanpassingsronde binnen deze formule, waarop je nog kleine zaken zoals lettertype, verwoording en kleuren kan aanpassen. 

Je kaartje wordt na de geboorte van je kindje een collectiekaartjes. (Tenzij je dit niet graag hebt, dan kan je er voor 50 euro extra een uniek kaartje van maken)

Een kaartje volledig op maat

Heb je een ontwerp in je gedachten en wil je graag dat ik het kaartje letterlijk op die manier opmaak. Of zou je graag je katten, kinderen of speciale symbolen verwerken in het kaartje? Dan is een kaartje op maat iets voor jou. Stuur me op de contactpagina een mailtje met je verzoek, telefoonnummer en de verwachte geboortedatum. We bellen dan even om verder af te spreken hoe we het makkelijkst te werk gaan.

Je hebt 3 aanpassingsrondes binnen deze formule, zodat het kaartje volledig wordt zoals jij het wil.

Je kaartje blijft uniek, en zal niet hergebruikt worden voor andere klanten.

Een eigen ontwerp laten drukken

Heb je zelf een ontwerp gemaakt voor een kaartje, dan kan je het ook enkel laten drukken bij madam Sam. De gegevens, zoals lengte en gewicht, aanpassen zit inbegrepen in de drukprijs, dus daar moet je je al geen zorgen over maken.

Stuur me op de contactpagina een mailtje met de vermelding dat enkel over 'drukken' gaat, en de verwachte geboortedatum. Ik stuur je vervolgens een invuldocument door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuikerlabels,...) kan invullen. 

Een kaartje gemaakt met jouw illustratie

Heb je zelf een illustratie/schilderij gemaakt, en vind je het moeilijk om er een kaartje van te maken? Dan kan je door mij de achterkant laten opmaken die perfect bij de tekening past. 

Stuur me op de contactpagina een mailtje met je verzoekje en de verwachte geboortedatum. Ik stuur je vervolgens een invuldocument door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuikerlabels,...) kan invullen. 

Vervolgens maak ik een Pinterest moodboard aan waarop je naar hartelust mooie lettertypes en achterkantjes kan pinnen. Wanneer je klaar bent, bellen we even om alle pins te overlopen en ga ik aan de slag met je kaartje! 

Je hebt 1 beperkte aanpassingsronde binnen deze formule, waarop je nog kleine zaken kan aanpassen. 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Madam Sam

Kerkstraat 24 - 9280 Lebbeke

T 0485/74.79.07

E veerle.busschaert@outlook.be