top of page

GEBOORTEKAARTJES

Eerst en vooral proficiat! Het feit dat je hier aan het kijken bent, wil waarschijnlijk zeggen dat er een kleintje onderweg is! 

Een geboortekaartje bij madam Sam kan in verschillende formules: je kan een kaartje kiezen uit de collectie, er eentje op maat laten maken of gewoon eentje laten drukken. Hieronder lees je wat elke formule juist inhoudt. Maar is er iets niet duidelijk of heb je nog extra vraagjes, aarzel dan niet om mij te contacteren. 

MOGELIJKE FORMULES 

Een kaartje uit de collectie

Een kaartje op maat

Heb je tussen de geboortekaartjes op de site jouw favoriete kaartje zien staan? Ga dan even naar de contactpagina en stuur me een berichtje met de naam die je ziet op het geboortekaartje en de verwachte geboorte-datum van je kindje. Vervolgens stuur ik je een invuldocumentje door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals proefdruk, stickers, enveloppen,  doopsuiker-labels, ...) kan invullen. Na ontvangst, maak ik je geboortekaartje op. Je hebt 1 aanpassingsronde binnen deze formule, waarop je nog kleine zaken kan aanpassen. 

Zou je graag een geboortekaartje laten maken dat perfect aansluit bij jouw stijl! Of zou je graag je katten, kinderen of speciale symbolen verwerken in het kaartje? Dan zit je goed met een kaartje op maat. Stuur me op de contactpagina een mailtje met je verzoekje en de verwachte geboortedatum.

Ik stuur je dan mijn invuldocument door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuiker-labels,...) kan invullen. 

Vervolgens maak ik een Pinterest moodboard. Wanneer je klaar bent met pinnen, bellen we even om alles te overlopen en ga ik aan de slag! 

Je hebt 1 aanpassingsronde binnen deze formule. Wil je graag wat extra rondes, dat is geen probleem, je kan  tot twee extra rondes bijkopen.

Standaard gaat je kaartje naar de collectie. Voor 25 euro extra blijft het uniek.

Een eigen ontwerp laten drukken

Heb je zelf een ontwerp gemaakt voor een kaartje, dan kan je het ook enkel laten drukken bij madam Sam. De gegevens, zoals lengte en gewicht, aanpassen zit inbegrepen in de drukprijs, dus daar moet je je al geen zorgen over maken.

Stuur me op de contactpagina een mailtje met de vermelding dat enkel over 'drukken' gaat, en de verwachte geboortedatum. Ik stuur je vervolgens een invuldocument door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuikerlabels,...) kan invullen. 

Een kaartje gemaakt met jouw illustratie

Heb je zelf een illustratie of schilderijtje gemaakt, en vind je het moeilijk om er een kaartje van te maken? Dan kan je de achterkant laten opmaken. 

Stuur me op de contactpagina een mailtje met je verzoekje en de verwachte geboortedatum. Ik stuur je mijn invuldocument door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuikerlabels,...) kan invullen. 

Vervolgens maak ik een Pinterest moodboard. Wanneer je klaar bent met pinnen, bellen we even om alles te overlopen en ga ik aan de slag! 

Je hebt 1aanpassingsronde binnen deze formule, waarop je nog kleine zaken kan aanpassen. 

bottom of page