• Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Madam Sam

Kerkstraat 24 - 9280 Lebbeke

T 0485/74.79.07

E veerle.busschaert@outlook.be

EIGEN ONTWERP

Heb je zelf een kaartje (laten) ontwerpen, maar zou je het toch graag ecologisch laten drukken op één van onze duurzame papiersoorten. Dat kan, en is geen enkel probleem.

VOLLEDIG DRUKKLAAR KAARTJE

Is je kaartje volledig drukklaar opgemaakt? Stuur me op de contactpagina een mailtje met je verzoek tot drukken van een geboortekaartje en de verwachte geboortedatum.

 

Ik stuur je dan een invuldocumentje door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen,  doopsuikerlabels,...) kan invullen.

Bij de geboorte pas ik de gegevens aan, daar hoef je je dan geen zorgen over te maken. Je betaalt dan enkel de drukprijzen (zie prijzen)

VAN JE TEKENING MOET NOG EEN KAARTJE GEMAAKT WORDEN

Heb je een leuke tekening of mooi schilderijtje gemaakt, maar weet je niet goed hoe je hiervan een mooi kaartje kan maken? Ook daarvoor kan je bij Madam Sam terecht. Stuur me op de contactpagina een mailtje met je wens en de verwachte geboortedatum.

 

Ik stuur je dan een invuldocumentje door waarop je al je gegevens, de aantallen en eventuele extra's (zoals een proefdruk, stickers, enveloppen, doopsuikerlabels,...) kan invullen.

Vervolgens maak ik een Pinterest moodboard aan voor de achterkant van het kaartje met verschillende secties (stijl, kleuren, lettertypes,...) waarop je naar hartelust kan pinnen. Wanneer je klaar bent, bellen we even op en dan kijken we samen hoe we van je kunstwerk een mooi kaartje kunnen maken. Je betaalt 70 euro opmaakkost + de drukprijzen (zie prijzen)